Nytt avancerat larmsystem

Tomellia Alarmtjänst har nu installerat ett nytt avancerat larm- och övervakningsystem på hela Ruuthsbo. Ingen skall i fortsättningen kunna smyga runt utan att bli sedd och filmad och nya sensorer installeras i alla byggnader.

Chock-belysning installeras under 2021

Nytt inpassersystem med individuella koder säkerställer att vi alltid vet vem som gick in var. Våra förvaringstankar får ett helt nytt system som larmar vid läckage och stöldförsök och vi är alltid uppdaterad.

Kamerabevakningen fyller alla lagliga krav. Säkerhetsansvariga kommer att kunna vara på plats inom några minuter. Med denna investering möter vi framtidens krav.

Under hösten 2020 har 16 nya mycket avancerade kameror installerats och även strålkastare som gör att det är lätt att se vem som är runt på gården oinbjuden